طرز تهیه فینگر فود کالباس

طرز تهیه فینگر فود کالباس

طرز تهیه فینگر فود کالباس


انواع فینگر فود بهترین گزینه برای مهمانی‌های مختلف هستند. این خوراکی‌های شیک و خوشمزه را می‌توانید در مراسم تولد، مهمانی عصرانه یا حتی در مهمانی‌های ناهار و شام مورد استفاده قرار دهید تا جلوه‌ی زیبایی به میز خود ببخشید. در این مقاله از مجله آنلاین، به آموزش چند نوع فینگر فود ساده و ارزان با کالباس می‌پردازیم. با توجه به سلیقه و ترجیحات شما، می‌توانید مواد اولیه مورد نیاز را تغییر داده و از این خوراکی های خاص لذت ببرید.

فینگر فود کالباس رولی

فینگر فود کالباس رولی

مواد مورد نیاز :

  • نان ترتیلا یا نان لواش
  • پنیر خامه ای
  • گوجه خشک شده
  •  اسفناج
  • کالباس

طرز تهیه :

ابتدا گوجه‌فرنگی و اسفناج را خرد می‌کنیم. سپس پنیر خامه‌ای را بر روی نان تورتیلا یا نان لواش پخش می‌کنیم.به ترتیب ورق‌های کالباس، گوجه و اسفناج را بر روی پنیر قرار می‌دهیم. نان‌ها را محکم می‌پیچیم تا شکل رول بگیرد. رول‌ها را در کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت در یخچال می گذاریم. سپس رول‌ها را به اندازه های مورد نظر برش داده و آماده سرو می‌کنیم.

فینگر فود کالباس با پنیر گودا

فینگر فود کالباس با پنیر گودا

مواد مورد نیاز:

  • نان باگت
  • کالباس
  • پنیر پیتزا
  • مارچوبه

طرز تهیه:

مارچوبه‌ها را برش داده و درون روغن زیتون سرخ کنید. ادویه های مورد نیاز را به آن اضافه کنید. نان‌های باگت را به اندازه دو سانتیمتر برش داده و آن‌ها را در روغن زیتون سرخ کنید . یک لایه کالباس، مقداری پنیر پیتزا و مارچوبه روی نان‌ها بگذارید و نان هارا درون فر بچینید تا پنیر آب شود .

فینگر فود با نان تست

فینگر فود با نان تست

مواد مورد نیاز :

  • نان تست
  • کالباس
  • پنیر گودا
  • کدو
  • برگ ریحان

طرز تهیه :

کدو را پخته و رنده می‌کنیم. نان تست را به شکل مربع‌های کوچک برش داده و روی آن‌ها پنیر گودا، کالباس و کدو قرار می‌دهیم. این ترکیب را با استفاده از خلال دندان به هم متصل می‌کنیم. برای تزیین فینگر فود، روی هرکدام یک تکه ریحان قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید :غذاهایی که همه دوران مجردی را با آن‌ ها می‌شناسند

سالاد ماکارونی با کالباس

سالاد ماکارونی با کالباس

مواد مورد نیاز:

  • ماکارونی فرمی
  • کالباس مرغ یا گوشت
  • کاهو
  • خیار شور
  • هویج پخته شده یا خام رنده شده
  • نخود فرنگی
  • ذرت
  • گوجه
  • آب لیمو
  • نمک، فلفل، آویشن
  • روغن

طرز تهیه:

ماکارونی را طبق دستور پخته و پس از آبکشی، کنار گذاشته و منتظر بمانید تا خنک شود. سپس کالباس، خیارشور، هویج پخته، کاهو، ذرت و نخود فرنگی را به دلخواه خرد کرده و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. بعد از خنک شدن ماکارونی، آن را نیز به ظرف اضافه کرده و سس مایونز را روی مواد بریزید و همه مواد را با دقت مخلوط کنید تا سس به خوبی پخش شود. نمک، لیمو ترش، فلفل و آویشن را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت، سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و طعم آن بهبود یابد. سپس آن را به سلیقه خود تزئین کرده و لذت ببرید.

توجه: برای تهیه سالاد ماکارونی، می‌توانید انواع مختلف پاستا را برای تنوع استفاده کنید و میزان مواد را با توجه به سلیقه شخصیتان تغییر دهید یا از برخی مواد صرف نظر کنید.

رولت سوسیس و کالباس

رولت سوسیس و کالباس

مواد مورد نیاز:

  • سوسیس
  • کالباس
  • خیارشور
  • جعفری
  • فلفل دلمه
  • سس
  • تخم مرغ
  • شیر
  • آرد
  • روغن
  • نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

ابتدا خیارشور و فلفل دلمه‌ای و نصف گوجه را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در یک ظرف بریزید. سپس جعفری را شسته، ریز خرد کرده و به ظرف اضافه کنید. سوسیس‌ها را رنده کرده و سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید. در ادامه چند قاشق سس (مطابق با سلیقه خود) به مواد مخلوط شده بزنید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا مواد طعم بگیرند.

رول را در سینی پهن کنید و روی آن سس بزنید. سپس کالباس را روی آن قرار داده و از مواد میانی روی کالباس‌ها بریزید.سپس شروع به رول کردن نان نمایید. به همین ترتیب باقی مواد را هم درست کنید. رول‌ها را یک ساعت در یخچل قرار دهید، سپس خارج کنید و با چاقویی تیز برش دهید.می‌توانید رولت سوسیس و کالباس را با جعفری و نصف گوجه باقی مانده تزئین کنید.

رولت کالباس و اسفناج

رولت کالباس و اسفناج

مواد مورد نیاز :

  • اسفناج
  • تخم مرغ
  • نمک
  • آرد
  • بکینگ پودر
  • روغن مایع
  • پنیر خامه‌ای
  • سس مایونز
  • خیارشور
  • شوید خشک
  • کالباس
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه :

مرحله‌ی اول: ابتدا اسفناج را همراه با آب در میکسر بریزید و آن‌ها را تا حالت پوره‌ای مخلوط کنید. سپس پوره اسفناج را در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله‌ی دوم: سفیده و زرده تخم مرغ‌ها را از هم تفکیک کنید. سفیده‌ها را در یک ظرف قرار داده، نمک اضافه کرده و با همزن بزنید تا پفکی شود. زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با روغن به کاسه‌ای که پوره اسفناج در آن قرار دارد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله‌ی سوم: آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به پوره اسفناج اضافه کرده، سپس مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را هم اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

مرحله‌ی چهارم: فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید و سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مواد را به صورت یکنواخت پخش کنید. سینی را در فر قرار دهید.

مرحله‌ی پنجم: پس از ۱۰ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و مواد را با کمک دستمال رول کنید تا خنک شود. سپس خیارشور و شوید را خرد کرده و در یک کاسه بریزید.

مرحله‌ی ششم: سس و پنیر خامه‌ای را با نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس رول را باز کرده و مواد را بر روی آن مالید.

مرحله‌ی هفتم: کالباس‌ها را به صورت ورقه‌ای روی مواد بچینید. رول را مجدداً بپیچید و آن را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف سرو قرار دهید.

جامبو شلز با کالباس

جامبو شلز با کالباس

مواد مورد نیاز:

  • جامبو شلز صدفی
  • خیارشور خرد شده
  • کالباس خرد شده
  • نخودفرنگی پخته شده
  • ذرت پخته شده
  • هویج خرد شده
  • سس مایونز
  • نمک و فلفل

طرز تهیه:

ابتدا در قابلمه آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید. سپس کمی روغن به آب اضافه کنید. حالا جامبو شلز‌ها را به آب اضافه کنید تا بپزند و نرم شوند. پس ازپختن، جامبو شلزها را آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس کاسه ای بزرگ برداشته و نخود فرنگی، ذرت و هویج را همراه با سس مایونز مخلوط کنید.

به این مخلوط نمک و فلفل اضافه کنید، سپس خیارشور و ژامبون‌ها را اضافه کرده و بگذارید مخلوط کمی استراحت کند تا طعم خوبی بگیرد. حالا جامبو شلزها را با مواد مخلوط تهیه شده پر کنید و در ظرف مناسب بچینید. آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

سالاد کالباس و کاهو

سالاد کالباس و کاهو

سالاد کالباس و کاهو

مواد مورد نیاز:

  • کالباس
  • کاهو
  • ذرت
  • هویج متوسط
  • سس مایونز
  • ماست
  • پیازچه
  • سرکه
  • آبلیمو
  • نمک و فلفل

طرز تهیه:

ابتدا ذرت را در آب جوشانده و با اضافه کردن کمی نمک، بپزید و سپس آن را در آبکش بریزید. سپس کاهو و کالباس را به دلخواه خرد کرده و در یک ظرف مناسب قرار دهید و آن‌ها را مخلوط کنید. هویج‌ها را رنده کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. پیازچه‌ها را نیز خرد کرده و به ترکیب اضافه نمایید.

در مرحله بعد، سس سالاد را آماده کنید. برای تهیه این سس، مقداری سس مایونز و ماست را با سرکه، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کرده و در نهایت به مواد خرد شده در ظرف اضافه کنید.

ما در این مقاله چند نوع از بهترین فینگرفود های تهیه شده با کالباس را برای شما آورده ایم . امیدواریم که از تهیه و خوردن این فینگر فود های جذاب لذت برده باشید. نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید .

منبع : غزال نجم

امتیاز

آشپزی

طرز تهیه فینگر فود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *