اگر طرفدار سفر و گشت و گذار هستید، حتماً اطلاع دارید که خوردن غذاهای خیابانی یکی از لذتهای بزرگ سفر است. این غذاها در سراسر جهان به صورت معمولاً در مکانهای باز و کنار خیابانها، پارکها یا غرفهها به فروش میرسند و معمولاً ارزانتر از غذاهایی هستند که در رستورانها ارائه میشوند. در این مقاله، از مجله انلاین ما به بهترین و مشهورترین غذاهای خیابانی در سراسر جهان که میتوانید در کشورهای مختلف دنیا تجربه کنید، پرداختیم.
۱- تاکو (Taco) / مکزیک
تاکو یکی از غذاهای ملی مکزیک است که قدمت آن به قرن هجدهم برمیگردد. در این غذای خیابانی معروف، تورتیلاهای نازک و مسطح روی گریل پخته میشوند و با مواد مختلفی پر میشوند. این غذا به صورت فینگرفود مصرف میشود و در ظروف سرو نمیشود.
تاکو با تنوع زیادی از مواد خوراکی تهیه میشود و در سراسر جهان مشهور است. بهعنوان مثال، در منطقه سونورا شمال مکزیک، تاکوها با گوشت ورقهای که روی زغال سنگ پخته میشود و سپس با سالسا، پیاز، گواکاموله و یک قاشق آبلیمو سرو میشوند که نوعی خاص از تاکو است.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه انواع شیرینی برای عید نوروز ساده با ماندگاری بالا
۲- سمبوسه (sambusa)/ ایرانی و هندی
سمبوسه یکی از غذاهای محبوب خیابانی در سراسر جهان است و به صورت گسترده در کشورهای عربی، هند و حتی آفریقا مورد علاقه قرار دارد. در طرز تهیه سمبوسه، مواد مختلفی استفاده میشود، اما سیبزمینی آبپز پوره شده با سبزیهای خرد شده معطر به عنوان یکی از مواد رایج است.
۳- چیزبرگر (Cheeseburger)/ آمریکا
چیزبرگر نوعی تغییر یافته از همبرگر است که دارای یک تکه پنیر بر روی گوشت است. این پنیرها انواع مختلفی دارند و تاریخچه چیزبرگر به اواسط دهه ۱۹۲۰ بازمیگردد. معروفترین نظریه برای اختراع چیزبرگر به یک آشپز ۱۶ ساله به نام “لیونل کلارک استرنبرگر” در کالیفرنیا برمیگردد.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه فینگر فود کالباس
۴- هات داگ (Hot Dog)
هات داگ یکی از معروفترین و لذیذترین غذاهای خیابانی جهان است که در هر جای دنیا میتوانید آن را پیدا کنید. هات داگ چیلی نیز به عنوان نسخه تند و تیز هات داگ ی
کی از محبوبترین ساندویچها در سراسر جهان است. در طرز تهیه هات داگ، میتوانید از سوسیسهای با طعمهای مختلف استفاده کرده و آن را با سسها و ادویههای مختلف مزه دهید.
۵- نان ترش (Roti)/ از مشهورترین غذاهای خیابانی جهان در هند
نان ترش یک نوع نان مسطح و بدون خمیرمایه است که از آرد سبوسدار ساخته میشود. این غذا به طور سنتی روی یک تاوا یا یک تاوه، یک ظرف آهنی معروف در هند، پخته میشود. در فرهنگ غذایی هند، نان ترش به اندازه برنج اهمیت دارد. منشأ این نان بهطور دقیق مورد اختلاف قرار دارد.
بعضی میگویند که این نان در ایران به وجود آمده و هنگامی که با مایدا تهیه میشد، ضخیمتر بود. دیدگاه دیگری نیز این است که دستور پخت این نان از مناطق شرقی آفریقا به هند منتقل شده است، جایی که نان فطیر محصول اصلی بوده و گندم به میزان زیادی تولید میشده است.
۶- کوبیده یا کوکو کوبیده، غذای خیابانی کشورهای عربی
کوبیده یا کوکو کوبیده یک غذای محبوب اصالتاً لبنانی است که در مناطق مرزی غربی ایران مانند کرمانشاه، خوزستان و حتی بوشهر نیز تهیه میشود. در فرایند تهیه این غذای خیابانی، از بلغور گندم یا برنج استفاده میشود و به شکل یک توپ کوچک و استوار درست میشود.
۷- سیب زمینی سرخ شده (pommes frites) / از غذاهای خیابانی بلژیک و فرانسه
سیب زمینی سرخ شده به عنوان یکی از غذاهای خیابانی محبوب در جهان شناخته میشود. این غذا ابتدا در بلژیک ابداع شد. سیبزمینیهای نواری طولانی رشتهای شده و در روغن داغ سرخ میشوند. این نوع سیبزمینیها بین بلژیک و فرانسه رقابت دارند اما هیچ کشوری در جهان وجود ندارد که از این غذا به اندازه بلژیکیها لذت ببرد.
۸- شاملو (Shish Kebab) یا تاوک کباب، غذای خیابانی محبوب ترکی
مردم ترکی انواع کبابهای مختلفی دارند که به عنوان غذاهای خیابانی نیز سرو میشوند. به شاملو، «شاملو طاووق» یا «تاوک کباب» هم میگویند. این کبابها از گوشت مرغ و گوشت گاو تهیه میشوند و بر روی سیخهای چوبی سرخ میشوند.
۹- ناچو (nacho)/ از معروفترین غذاهای خیابانی دنیا در مکزیک
ناچو برای اولین بار در سال ۱۹۴۳ در Piedras Negras، مکزیک، برای همسران افسران ارتش آمریکا ساخته شد. در این غذا، چیپسهای تورتیلا با پنیر ذوب شده و فلفل هالاپینو ترکیب میشوند. ناچو از آنجا اختراع شد و آنایا چند سال بعد سرآشپز رستوران شد.
۱۰- پنکیک سیب زمینی (Placki ziemniaczane)/ لهستان از معروفترین غذاهای خیابانی دنیا
این پنکیک شناخته شده از سیب زمینی رنده شده، پیاز و تخم مرغ تهیه میشود و معمولاً با سیر له یا ادویههایی مثل مرزنجوش و جعفری مزه داده میشود.
۱۱- پای گوشت (meat pie)/ استرالیا
پای گوشت استرالیایی شامل خمیر پای با سس و گوشت چرخکرده است و میتوان آن را با انواع موادی مثل پیاز، مرغ، قارچ، و غذاهای دریایی هم تهیه کرد.
بیشتر بخوانید :انواع پلو اصیل ایرانی+ اسرار پخت و خوشمزگی هر کدام
۱۲- فلافل (Felafel)/ غذای خیابانی خاورمیانهای
فلافل از نخود خیس خورده و چرخ شده تهیه میشود و در روغن سرخ میشود، سپس معمولاً در نان پیتا سرو میشود.
۱۳- مرغ کبابی تایلندی کای یانگ (Kai yang)/ شمال شرقی تایلند، جنوب شرقی آسیا
کای یانگ یکی از مشهورترین غذاهای خیابانی جهان است که از طریق کباب کردن یک مرغ کامل آماده میشود. این غذا در سراسر کشور مصرف میشود و معمولاً با برنج چسبنده، انواع سسهای مختلف (مانند سس شیرین در مناطق مختلف) و سالاد سبزیجات به نام “سام تام” سرو میشود.
در آمادهسازی کای یانگ، مرغ با یک ماریناد از موادی مانند سس سویا، زنجبیل، فلفل سفید، سس ماهی، سرکه، سس هویزین و گیاهانی مثل گشنیز، لیموترش و سیر آماده میشود که این سس آن را از سایر مرغهای کبابی متمایز میکند.
۱۴- چار کوای تیو (Char kway teow)/ سنگاپور و پنانگ
این غذاها معمولاً با رشتههای مسطح فرنگی، میگو، تخم مرغ، جوانه لوبیا، پیازچه و سوسیس چینی تهیه میشوند و سپس با سس سویا سرخ شده و تزئین میشوند.
در برخی از موارد، خمیر میگو، سیر، گوشت خوک سرخ شده و گاهی حتی نودل گندم زرد نیز اضافه میشود. برخی از روایتها، مهاجران چینی را به عنوان منبع اصلی این غذا معرفی میکنند.
۱۵- آلوتیکی هندی؛ غذای محبوب خیابانی در جهان
آلوتیکی یک غذای معروف خیابانی هندی است که از سیبزمینی به عنوان مواد اصلی استفاده میکند، گرچه در برخی موارد از گوشت چرخکرده نیز استفاده میشود. ادویههای تند و تیز معمولاً به آن افزوده میشود تا طعم آن را تازهتر کند. آلوتیکی معمولاً با سسهایی که از نخود، ماست یا نعنا تهیه شدهاند، سرو میشود.
۱۶- سوپلی (suppli)؛ از معروفترین غذاهای خیابانی جهان در ایتالیا
این پلههای برنجی سرخ شده به طور گستردهای در خیابانهای رم یافت میشوند. سوپلی در واقع کاملاً مشابه غذای ایتالیایی آرانچینی با اصالت سیسیلی است، اما برخلاف آن، این غذای رومی به طور سنتی با موزارلا، پر شده و برنج آن از پیش در آب پخته میشود. در رم، آنها را با نام supplì al telefono هم میشناسند، که نام خود را از ایتالیایی کردن کلمه فرانسوی به معنای رشتههای بلند پنیر مذاب که شبیه سیم تلفن است، گرفته است.
۱۷- چالوپا (Chalupa)/ مکزیک
چالوپا یک تورتیا نازک و ترد است که شکل آن به جام شبیه است. این شکل با تمرین و پختن خمیر ماسا به دست میآید. سپس خمیر سرخ شده و با مواد خوشطعم متعددی مثل گوشت خوک، گوشت کوبیده، مرغ خرد شده، پنیرهای مختلف، سیبزمینی و سس فلفل قرمز یا سبز پر میشود. این غذا در ایالات متحده نیز محبوب است، اما نسخه آمریکایی شده بیشتر شبیه تاکو است.
۱۸- لهمجون یا پیتزای ساده و خوشمزه ترکی
لهمجون یا لاهماجون یک پیتزا ترکی خوشمزه خیابانی است. در طرز تهیه لهمجون از یک تکه نان گرد نازک به عنوان خمیر یا نان پیتزا استفاده میشود و مواد روی نان ریخته و پخته میشوند. این غذا اتفاقا در میان کشورهای عرب خاورمیانه هم بسیار پرطرفدار است. توصیه میکنیم که اگر به ترکیه سفر کردید، این غذای محبوب خیابانی را امتحان کنید. البته در برخی رستورانهای ترکی در ایران هم این پیتزای ترکی خوشمزه سرو میشود.
۱۹- پلاس کالویکا (Pljeskavica) / صربستان
پلاس کالویکا، غذای محلی صربستانی است که به عنوان برگر صربستانی هم شناخته میشود. این غذای محبوب و لذیذ خیابانی از گوشت آسیاب شده گاو، گوشت خوک و گوساله یا ترکیبی از این سه، با افزودن انواع ادویههای مختلف مثل فلفل دلمه، نمک و فلفل تهیه میشود. در برخی موارد هم پیاز و سیر خرد شده در آن به کار میرود. تهیه این غذا بسیار ساده است اما رعایت تعادل گوشت و چربی در فرآیند پخت آن بسیار حیاتی است.
۲۰- ظرف سبزیجات استمپات (Stamppot) / هلند
استمپپات (Stamppot) به معنای قابلمه له شده، یک غذای سنتی هلندی است که از پوره سیبزمینی و یک یا چند سبزی انتخابی مانند کلم لفته، اسفناج، اندیو، شلغم یا کلم ترش تهیه میشود. اگر سیبزمینیها را با پیاز و هویج له کنید، غذایی درست میشود که به آن “هات اسپات” میگویند.
میتوان بکن را هم در این غذا استفاده کرد، اما معمولاً با سوسیس دودی یا گوشت پخته در کنار آن سرو میشود. محبوبترین نوع استمپات با نام بورنکول شناخته میشود که از سیبزمینی پوره شده با کلم لفته تشکیل شده است.
۲۱- شاورما مرغ و گوشت، غذای محبوب خیابانی در لبنان
احتمالاً شما هم طعم لذیذ شاورما را چشیدهاید. در طرز تهیه شاورما هم از فیله گوشتهای گوسفندی و هم از سینه مرغ استفاده میشود. شاورما معمولاً در یک ساندویچ با انواع سبزیجات و سس سرو میشود. اصالت این غذا نیز به لبنان بازمیگردد.
۲۲- چوریپان (Choripán)/ آرژانتین و اروگوئه
چوریپان از بهترین و مشهورترین غذاهای خیابانی جهان در آرژانتین است؛ ساندویچی تشکیل شده از یک سوسیس چوریزو و انواع ادویهها در یک نان باگت با سبزیهای خرد شده. این غذای محبوب خیابانی بیشتر در غرفههای سراسر آمریکای لاتین عرضه میشود. نام choripán از دو واژه مشتق شده است: chorizo به معنی سوسیس و pan به معنی نان.
۲۳- تایاکی (Taiyaki) / توکیو ژاپن
معمولاً به صورت گرم، سرو و اغلب در غرفههای تایاکی در هر جشنواره زمستانی در ژاپن دیده میشود. اکثر مردم باور دارند که این دسر شیرین در دوران میجی در توکیو بوجود آمد.
اما تایاکی در سال ۱۹۷۶ با ظهور یک آهنگ محبوب برای کودکان به نام Oyoge بسیار محبوب شد! تایاکی کان (شنا! تایاکی). بهترین تایاکی گفته میشود با پوستهای ترد است که به رنگ قهوهای طلایی پخته شده و اگرچه امروزه طعمها و انواع مختلفی از تایاکی موجود است، اما تایاکی اصلی همچنان مورد علاقه مردم ژاپن است.
۲۴- کمپیر یا کومپیر ترکی/ از بهترین غذاهای خیابانی جهان
کمپیر یا کومپیر یک غذای ساده خیابانی و محبوب در کشور ترکیه است. در طرز تهیه کمپیر ترکی، سیب زمینی آیپز شده با مواد متنوعی پر و در فر پخته میشود. در این غذا از سس و پنیر نیز برای طعم بیشتر استفاده میشود. کمپیر ترکی برای مدت طولانی شما را سیر نگه میدارد و بسیار هم مغذی است.
۲۵- صبحانه بوریتو (Breakfast burrito) /سانتافه، ایالات متحده آمریکا
بوریتو یک صبحانه منحصر به فرد است که از یک تورتیلا پر شده با موادی که معمولاً جزو اصلی صبحانه هستند، مانند تخم مرغ، بیکن و سیب زمینی تشکیل شده است. این غذای معروف خیابانی در سال ۱۹۷۵ در تیا سوفیا، کافهای در سانتافه، نیومکزیکو ابداع شد. در این غذا اگرچه تخم مرغ، بیکن و سیب زمینی مواد اصلی هستند، اما هیچ قانون مشخصی در مورد اینکه چه چیزی یک صبحانه عالی را تشکیل میدهد وجود ندارد. بنابراین میتوان آن را با مواد دیگری مانند گوجه فرنگی، پنیر، ژامبون، اسفناج و لوبیا نیز پر کرد.
۲۶- آپام (Appam)/کرالا، هند
آپام یک پنکیک کاسهای شکل مشهور هندی است که از خمیر آرد برنج و شیر نارگیل تهیه میشود. این غذای مشهور خیابانی به طور عمومی برای صبحانه یا شام مصرف میشود، اپام در تامیل نادو، سریلانکا و کرالا اقبال بیشتری دارد، جایی که از نظر فرهنگی با مسیحیان سوری به نام نصرانیها مرتبط است که اپام را روی سنگ میپزند.
به گفته گیل مارکس، نویسنده و تاریخنگار آمریکایی غذا، پنکیک برای اولین بار در منطقه جنوبی هند ابداع شد. اگرچه اطلاعات زیادی درباره تاریخچه آپام در دست نیست، برخی نیز حدس میزنند که منشأ آن از جوامع یهودی در هند باشد. امروزه آپام به طور سنتی با ادویههای تند مانند کاری و شیر نارگیل پیشنهاد میشود.
۲۷- گوتی (guotie)/ از مشهورترین غذاهای خیابانی جهان در چین
گوتی، یک کوفته چینی شمالی است که معمولا از گوشت چرخ کرده، کلم چینی، پیازچه، زنجبیل، برنج و روغن دانه کنجد پر میشود. بافتهای ترد و نرم این غذا با بسیاری آن را لذیذ میکند. برای پختن این غذا، هنگامی که کف پیراشکی در حال سرخ شدن است، مقداری مایع به ماهیتابه اضافه شده و روی آن ریخته میشود تا بقیه کوفتهها و فیلینگ دم بکشند.
۲۸- مرتبک (Martabak)/ یمن و عربستان سعود
مرتبک یک پنکیک کامل و سرخ شده مانند روتی است که اغلب به عنوان یک غذای مشهور خیابانی در کشورهایی مانند عربستان سعودی، یمن، اندونزی و مالزی ارائه میشود. اگرچه مواد پر کننده مرتبک متفاوت است اما برخی از محبوبترین آنها شامل: گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، سیر، پیاز، فلفل، کاری و روغنی هستند.
از گیاهان تازه مانند گشنیز و نعناع هم غالباً برای افزودن طعم بیشتر استفاده میشود. خمیر نان این غذا باید بسیار نازک باشد و تهیه آن نیازمند تخصص زیادی است. ن
ام دیگر این غذا «متباق» و یک واژه عربی به معنای تا شده است و به روشی اطلاق میشود که خمیر در حال پختن از مواد تا پوشانده میشود.
۲۹- کوکسینیا (coxinha)/ سائو پائولو، برزیل
یکی از غذاهای خیابانی محبوب برزیلیها، کوکسینیا (ران کوچک) است. کراکتی خوشمزه پر از گوشت مرغ و پنیر خامهای که با نان سرخ میشود. کوکسینیا در قرن نوزدهم در اطراف سائوپائولو اختراع شد و دستور پخت آن در دهه ۱۹۵۰ به ریودوژانیرو و پارانا گسترش یافت و اکنون به یکی از محبوبترین سالگادوها (پیشغذاهای خوشمزه) در سراسر این کشور تبدیل شده است.
بر اساس افسانهها، کوکسینیا اولین بار برای پسر ایزابل شاهزاده خانم برزیلی ساخته شد که فقط گوشت ران مرغ را دوست داشت. با این حال، به گفته تاریخنگاران مواد غذایی، احتمالاً این غذا در طول صنعتی شدن سائوپائولو اختراع شد تا به عنوان جایگزینی ارزانتر و دائمیتر برای برشهای مرغ سنتی که در دروازههای کارخانههای محلی به عنوان تنقلات برای کارگران فروخته میشد، به بازار عرضه شود.
۳۰- پنکیک بانکسیو (Bánh xèo)/ ویتنام
پنکیک بانکسیو که به سادگی به عنوان پنکیک تند شناخته میشود، یک غذای ویتنامی مشهور است که در آن کرپهای خوشمزه با انواع مواد ترکیب میشود. عنصر ویتنامی ممتاز در این پنکیکهای مقوی، آرد برنج است که با آب، زردچوبه و شیر نارگیل یا خامه نارگیل ترکیب میشود تا خمیر زرد غلیظی ایجاد شود.
مواد دیگری مانند پیازچه، جوانه لوبیا، میگو، و گوشت خوک یا گوشت گاو مکعبی شده نیز، پیش از اینکه مخلوط به تابه اضافه شود، تفت داده و به این پنکیک افزوده میشوند. پنکیک بانکسیو در تابه در دمای پایین سرخ و به آرامی از وسط تا میپزد. سپس مواد دیگر در داخل پنکیک قرار داده میشوند.
۳۱- باکسو (Bakso)/ از محبوبترین غذاهای جهان در اندونزی
باکسو یک سوپ کوفته محبوب اندونزی است. همانطور که بسیاری از غذاهای دیگر در اندونزی، این غذا نتیجه ترکیب فرهنگ آشپزی آسیایی و اروپایی در این کشور است. در سراسر اندونزی، انواع مختلفی از باکسو وجود دارند، اما همه آنها شامل سه ماده اصلی هستند: آبگوشت، رشته فرنگی و کوفته.
چیزی که باکسو را از سایر گونههای آسیایی متمایز میکند، قوام کوفتههاست که باید بافت نرمی داشته باشند. اگرچه باکسو اساسا یک غذای خیابانی است، اما میتوان آن را در هر جایی، از غذاخوریهای فضای باز گرفته تا رستورانهای زیبا پیدا کرد. ادویههایی که به آن اضافه میشوند، شامل ونتون، تخم مرغ آبپز یا توفو میشوند.
بیشتر بخوانید : ۲۰ روش کاربردی برای نرم کردن گوشت کبابی
۳۲- اسپتادا (Espetada) / پرتغال
اسپتادا یک غذای سنتی پرتغالی و از غذاهای خاص جزیره مادیرا است. این غذا شامل تکههای بزرگ گوشت گاو است که در نمک و سیر مرینه و سپس روی چوب برگ بو به سیخ کشیده میشود. سپس چوب را روی ذغالهای داغ قرار میدهند تا گوشت به درستی پخته شود.
اسپتادا از محبوبترین غذاها برای سرو در جشنها یا مهمانیها در مادیرا است و اغلب با سیخ به صورت عمودی از یک قلاب آویزان شده سرو میشود، به طوری که آب طعمدهنده در یک بشقاب پر از نان خرد شده میریزد. گوشت خوک، سوسیس و ماهی مرکب همگی میتوانند به عنوان جایگزینی برای گوشت گاو در اسپتادا عمل کنند.
۳۳- کوکورچ (Kokoreç)/ ترکیه
کوکورچ یک غذای سنتی ترکی است اما در کشورهای دیگر نیز محبوب است، به ویژه در یونان، البته در آ
نجا به کوکورتسی معروف است. با این حال، تفاوتهایی بین نسخه ترکی و یونانی وجود دارد. در غذاهای یونانی مردم از کله پاچه گوسفندی مانند شش، قلوه، قلب و جگر و در ترکیه از روده کوچک و بزرگ و نان شیرینی بدون مواد اضافی استفاده میکنند.
برای نسخه ترکی، kokoreç، مواد را آبکشی و تمیز میکنند، سپس روی سیخهای آهنی میپیچند تا روی زغال کباب شوند. پس از پخت، غذا معمولا با نان سرو میشود یا داخل نان با ادویههای مختلف مانند پونه کوهی، زیره و فلفل قرمز چیلی قرار میگیرد.
۳۴- بورک (Burek)/ بوسنی و هرزگوین
بورک یک غذای محبوب در بوسنی و هرزگوین است که از لایههایی از خمیر فیلو ساخته شده و با انواع مختلفی از مواد پر شده است. این غذا با اصلیتش از ترکیه به عنوان یکی از غذاهای ملی بوسنی و هرزگوین شناخته میشود. اغلب محلیها ادعا میکنند که تهیه بورک با گوشت چرخ کرده تنها شکل اصلی آن است، اما در واقع این غذا با پر کردنیهای مختلف نیز طبخ میشود.
۳۵- اسپاناکوپیتا (Spanakopita)/ یونان
اسپاناکوپیتا یک نوع پای اسفناج یونانی است که از یک لایه خمیر فیلو ساخته شده و با موادی مانند اسفناج پخته شده، پنیر فتا، کره، وگاهی هم تخم مرغ تهیه میشود. این غذای محبوب خیابانی میتواند به عنوان یک میانوعده کوتاه، پیشغذا یا یک غذای اصلی سبک مصرف شود.
۳۶- سام تام (Som tam) /تایلند و لائوس
سام تام یک نوع سالاد پاپایای سبز است که بیشتر با منطقه شمال شرقی تایلند (آیسان) مرتبط است، اگرچه بسیاری ادعا میکنند که اولین بار در لائوس اختراع شده است. علاوه بر نوارهای نازک پاپایای سبز، این سالاد معمولا شامل بادام زمینی تفت داده شده، لوبیای سبز، گوجه فرنگی و یک سس تند مانند سسی که اغلب با سیر، فلفل چیلی، سس ماهی، میگوی خشک، شکر خرما و آب لیموترش یا تمرهندی تهیه میشود.
۳۷- جیان بینگ (jianbing)/ تیانجین، چین
جیان بینگ یک نوع صبحانه محلی و محبوب در چین است که از معروفترین غذاهای خیابانی در این کشور به شمار میآید. این غذا معمولاً در اوایل صبح توسط فروشندگان خیابانی در تیانجین و سایر شهرهای چینی عرضه میشود. جیان بینگ یک نوع پنکیک نازک و سرخ شده است که معمولاً با تخم مرغ، سسهای مختلف (مانند سس چیلی یا سس هویزین)، پیاز و ترشیهای مختلف پر شده و بر روی یک صفحه چدنی داغ درست میشود. این صبحانه محبوب به عنوان یک گزینه محبوب برای صبحانه یا میان وعده در چین شناخته میشود.
پایانی
متنوعترین اشکال غذاهای خیابانی به اندازه کافی در سراسر جهان و حتی در کشورهای مختلف وجود دارند. اغلب این غذاها هر شهر به شهری دیگر تغییر میکنند یا از مواد مختلفی تهیه میشوند. همانطور که در ایران میتوانید انواع مختلفی از غذاهای خیابانی را پیدا کنید و لذت بردن از آنها تجربهای خاص است، در سفر به کشورهای دیگر نیز این تجربه را از دست ندهید.
منبع : مجله کوروش