طرز تهیه پنکیک برای صبحانه به روش ساده


مواد لازم

  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ لیوان و نیم شیر
  • ۳ ق.غ سرخالی شکر
  • ۱ و نیم لیوان آرد (فرقی نداره)
  • ۳ ق.چ بکینگ پودر
  • ۲ ق.غ روغن یا کره
  • ۱ ق.چ نمک
  • نصف قاشق چایخوری وانیل (اگر خواستین میتونین توش نریزین)

مراحل پخت

مرحله اول :
تخم مرغ و شکر و نمک رو با هم هم میزنیم و روغن رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا جایی که کاملا تخم مرغ وا بشه

مرحله دوم :
شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

مرحله سوم :
سپس آرد و بکینگ پودر رو توی مواد الک کرده،وهم میزنیم (باید توجه داشته باشین تند تند و زودهم بزنین که آرد توی مواد بهم نچسبه)

مرحله چهارم :
و حالا یک قابلمه یا ماهیتابه کاملا نچسب رو روی گاز میذاریم تا گرم بشه (دقت کنید که لازم نیست روی سطح قابلمه یا ماهیتابه روغن بریزیم)

مرحله پنجم :
وقتی گرم شده مواد رو با ملاقه به صورت گرد وسطش می ریزیم یا هر شکلی که دوست داشتین و وقتی یک طرف پخت پنکیک رو برعکس میکنیم تا اون طرفش هم بپزه…

مرحله ششم :
نکته * برای اینکه بفهمیم یک طرف کاملا پخته روی سطح طرف نپخته حباب درست میشه

پنکیک (ساده، لذیذ، مقوی)

مواد لازم

  • ۱ پ آرد (از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم)
  • ۳/۴ پ شیر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۴ ق غ روغن مایع
  • ۵ ق غ شکر
  • ۱/۸ ق چ وانیل
  • ۲ ق چ بکینگ پودر

مراحل پخت

مرحله اول :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی خوب میکس کرده تا کرمی و کشدار شود حدود ۴یا ۵ دقیقه سپس شیر و روغن و بعد آرد و بکینگ پودر را ریخته و کمی با هم زن برقی هم می زنیم سپس مایع را یکربع در دمای محیط استراحت می دهیم

مرحله دوم :
تابه را بدون روغن روی شعله گاز می گذاریم تا خوب گرم شود بعد یک ملاقه از مواد برداشته و وسط تابه می ریزیم

مرحله سوم :
وقتی روی مایه حباب زد آرام برگردانده تا ظرف دیگر هم سرخ شود مواظب باشید کم تر از ۱دقیقه برای هر طرف زمان می برد

مرحله چهارم :
تا تمام شدن مواد کار را به همین ترتیب ادامه دهید با این مقدار مواد ۹ عدد پنکیک خواهید داشت با عسل یا مربا یا نوتلا میل کنید حتی ساده هم خوشمزه است و مقوی

دیگچه

امتیاز

رپورتاژ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *