مواد لازم
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ لیوان و نیم شیر
- ۳ ق.غ سرخالی شکر
- ۱ و نیم لیوان آرد (فرقی نداره)
- ۳ ق.چ بکینگ پودر
- ۲ ق.غ روغن یا کره
- ۱ ق.چ نمک
- نصف قاشق چایخوری وانیل (اگر خواستین میتونین توش نریزین)
مراحل پخت
مرحله اول :
تخم مرغ و شکر و نمک رو با هم هم میزنیم و روغن رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا جایی که کاملا تخم مرغ وا بشه
مرحله دوم :
شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
مرحله سوم :
سپس آرد و بکینگ پودر رو توی مواد الک کرده،وهم میزنیم (باید توجه داشته باشین تند تند و زودهم بزنین که آرد توی مواد بهم نچسبه)
مرحله چهارم :
و حالا یک قابلمه یا ماهیتابه کاملا نچسب رو روی گاز میذاریم تا گرم بشه (دقت کنید که لازم نیست روی سطح قابلمه یا ماهیتابه روغن بریزیم)
مرحله پنجم :
وقتی گرم شده مواد رو با ملاقه به صورت گرد وسطش می ریزیم یا هر شکلی که دوست داشتین و وقتی یک طرف پخت پنکیک رو برعکس میکنیم تا اون طرفش هم بپزه…
مرحله ششم :
نکته * برای اینکه بفهمیم یک طرف کاملا پخته روی سطح طرف نپخته حباب درست میشه
پنکیک (ساده، لذیذ، مقوی)
مواد لازم
- ۱ پ آرد (از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم)
- ۳/۴ پ شیر
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۴ ق غ روغن مایع
- ۵ ق غ شکر
- ۱/۸ ق چ وانیل
- ۲ ق چ بکینگ پودر
مراحل پخت
مرحله اول :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی خوب میکس کرده تا کرمی و کشدار شود حدود ۴یا ۵ دقیقه سپس شیر و روغن و بعد آرد و بکینگ پودر را ریخته و کمی با هم زن برقی هم می زنیم سپس مایع را یکربع در دمای محیط استراحت می دهیم
مرحله دوم :
تابه را بدون روغن روی شعله گاز می گذاریم تا خوب گرم شود بعد یک ملاقه از مواد برداشته و وسط تابه می ریزیم
مرحله سوم :
وقتی روی مایه حباب زد آرام برگردانده تا ظرف دیگر هم سرخ شود مواظب باشید کم تر از ۱دقیقه برای هر طرف زمان می برد
مرحله چهارم :
تا تمام شدن مواد کار را به همین ترتیب ادامه دهید با این مقدار مواد ۹ عدد پنکیک خواهید داشت با عسل یا مربا یا نوتلا میل کنید حتی ساده هم خوشمزه است و مقوی