در این راهنمای آشپزی، از دستورپخت پیراشکی گوشت با بهترین رسپی و همراه با ویدئوی آموزشی در آشپزخانه مجله محبوب همه سنین با شما به اشتراک میگذاریم. با ما همراه شوید.
مواد اولیه مورد نیاز
- گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
- تخم مرغ۱ عدد
- ماست۳ قاشق غذاخوری
- آرد سفید۲ پیمانه سفید اندازهگیری
- روغن مایعدو قاشق غذاخوری
- پیاز۱ عدد
- رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهاینصف
- بگینک پودر۲ قاشق چایخوری
- نمک۱ قاشق چایخوری
- ذرت۱۰۰ گرم
- قارچ۲۰۰ گرم
راهنمای طبخ پیراشکی گوشت
پیراشکی گوشت، یک نوع غذای انگشتنواز بینالمللی است. در این دستورپخت، گوشت چرخکرده را با ذرت و قارچ سرخکرده و با افزودن ادویهها و مواد دیگر مزه دار میکنیم. این ترکیب مواد میانی پیراشکی را شکل میدهد. پیراشکی مورد علاقه کودکان، دارای ارزش غذایی بالاست. ما خمیر پیراشکی را با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و سالم در خانه تهیه میکنیم و به خوبی آن را استراحت میدهیم تا استراحت کند. سپس پس از قرار دادن مخلوط گوشت درون خمیر، پخت آن را تکمیل میکنیم. در اینجا با آموزش طبخ پیراشکی گوشت از مجله، همراه ما باشید.
مواد مورد نیاز برای تهیه پیراشکی گوشت
گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ پیمانه استاندارد
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای: نصف عدد
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
ذرت: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
بیشتر بخوانید : ترفند های اصلی آشپزی که سر آشپز ها آن را فاش نمیکنند ! |
مراحل طبخ پیراشکی گوشت
۱) مخلوط کردن ماست و تخم مرغ:
ماست (۳ قاشق غذاخوری) و تخم مرغ (۱ عدد) را در یک ظرف مخلوط میکنیم.
۲) افزودن بیکینگ پودر:
نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را به ترکیب ماست و تخم مرغ اضافه میکنیم.
۳) اضافه کردن نمک:
یک قاشق چایخوری نمک را به ظرف مخلوط اضافه میکنیم.
۴) افزودن روغن مایع:
دو قاشق غذاخوری روغن مایع را به ظرف اضافه میکنیم.
۵) اضافه کردن آرد سفید:
آرد سفید (دو پیمانه) را به آرامی به ترکیب اضافه میکنیم و با همزنی در دور آرام مخلوط میکنیم تا خمیر لطیف پیراشکی به دست آید. پس از تشکیل خمیر یکدست و همگن، نیازی به افزودن آرد نیست.
۶) استراحت دادن به خمیر:
خمیر را روی سطح کار بچرخانید و سپس آن را درون یک کیسه قرار داده و بگذارید استراحت کند.
۷) تفت دادن پیاز و قارچ:
پیاز را نگینی خرد کرده و درون ماهیتابه با مقداری روغن تفت میدهیم.
۸) اضافه کردن فلفل دلمهای:
پس از اینکه پیازها رنگ تغییر دادند، فلفل دلمهای را هم نگینی خرد کرده و به همراه پیاز تفت میدهیم.
۹) افزودن رب گوجهفرنگی:
پس از اینکه پیاز و فلفل دلمهای نرم شدند، رب گوجهفرنگی (۲ قاشق غذاخوری) را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.
۱۰) اضافه کردن حریره سیر:
یک قاشق چایخوری حریره سیر را به ماهیتابه اضافه میکنیم و مواد را با هم مخلوط میکنیم.
۱۱) افزودن ادویهها:
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و آویشن را به ماهیتابه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.
دستور تهیه نان پیراشکی مقوی
گوشت چرخکرده را افزوده و سرخکنید:
گوشت چرخکرده از گوساله و گوسفند را در ماهیتابه ریخته و با سایر مواد سرخ میکنیم تا رنگ خود را تغییر دهد.
ذرت را اضافه کنید:
در پایان، ذرتها را به مواد اضافه کرده و همه چیز را مخلوط میکنیم.
جعفری تازه را اضافه کنید:
جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم.
خمیر پیراشکی را تقسیم میکنید:
خمیر پیراشکی را به شکل توپهای یکسان تقسیم میکنیم.
ترکیب شیر و تخم مرغ را مخلوط میکنیم:
یک تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کرده و این ترکیب را برای چسباندن لبههای پیراشکی استفاده میکنیم.
مایه پیراشکی را در خمیر پیچیده:
دستها را با آرد پوشانده و خمیر را روی سطح کار پهن میکنیم تا به ضخامت دو میلیمتر برسد. سپس مایه پیراشکی گوشت را در وسط خمیر قرار میدهیم. لبههای خمیر را با ترکیب شیر و تخم مرغ مرطوب میکنیم و اطراف خمیر را جمع میکنیم و با فشار دست بهم میچسبانیم. همه مواد را به همین شکل در داخل توپهای خمیر پیچیده میکنیم.
پیراشکی گوشت را سرخمیکنیم:
پیراشکیها را در روغن داغ غوطه ور میکنیم تا سرخ شوند. پس از اینکه یک طرف پیراشکی طلایی رنگ شد، آن را برگردانده و سمت دیگر نیز به خوبی سرخ میکنیم.
پیراشکی گوشت را میپذیریم:
پیراشکیها را روی صافی یا دستمال کاغذی میگذاریم تا اضافیترین روغن را از خود خارج کنند. سپس در ظرف مورد نظر رویارویی میکنیم و با جعفری تازه و سس کچاپ تزئین و سرو میکنیم.
بیشتر بخوانید : همبرگر از چی درست میشه – صفر تا صد تولید همبرگر |
نکته آخر:
مراحل کامل طبخ نان پیراشکی قوی را مورد بررسی قرار دادیم. در ابتدا، خمیر پیراشکی را آماده میکنیم و آن را استراحت میدهیم. در همین حال، مواد مواد میانی پیراشکی را آماده میکنیم. گوشت چرخکرده را با ادویهها و طعمدهندهها سرخ میکنیم و قارچ، ذرت و فلفل دلمهای اجزای گیاهی مواد میانی را تشکیل میدهند. در پایان، گوشت سرخشده را درون خمیر میپیچانیم و نان پیراشکی را سرخ میکنیم. نان پیراشکی به عنوان یک نوع نان خوشمزه و مقوی شناخته میشود و میتواند گزینه مناسبی برای جشنوارهها و میهمانیها باشد.
منبع : وبسایت در نهایت